• 1. Woonwensen

  Vul jouw gegevens in op de website en je ontvangt een bevestigingsmail waar je de registratie moet bevestigen. Gefeliciteerd, je hebt een account voor De Mix. Ga snel naar je account en vul jouw woonwensen in!

 • 2. Start verhuur

  De verhuur van De Mix is nog niet gestart. Als jij een account hebt gemaakt, word je op de hoogte gebracht van al het nieuws over De Mix, dus ook de start verhuur.

 • 3. Inschrijven

  De inschrijving verloopt via jouw account. In de inschrijving dien je jouw woon- en werksituatie aan te geven en aan de hand van jouw situatie bepalen wij welke informatie je via Datakeeper moet aanleveren. Lees in de volgende stap meer over Datakeeper. Alle inschrijvingen voor de sluitingsdatum worden meegenomen in de toewijzingsronde.

  Lees in de FAQ meer over de voorwaarden
 • 4. Datakeeper

  Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor een woning in De Mix, worden je (persoons)gegevens geverifieerd via Datakeeper. Datakeeper is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen. Met Datakeeper kunnen we jouw privacy beter waarborgen en ben je zelf in controle over de verstuurde gegevens.

  Zodra de verhuur start kun je de inschrijving met behulp van Datakeeper starten. Je dient te beschikken over de inloggegevens van jouw DigiD. 

 • 5. Toewijzing

  Na de inschrijfperiode zullen de appartementen worden toegewezen. Het toewijzingsproces gaat automatisch via de verdeelassistent. Er wordt bij de toewijzing rekening gehouden met de minale inkomenseis: 3,5 keer de maandhuur en middenhuur voorwaarden van de Gemeente Utrecht. De toewijzing is op voorbehoud van aanvullende documentatie die je na acceptatie van de toewijzing moet aanleveren via Datakeeper.

 • 6. Aanvullende documenten

  Als een appartement aan je is toegewezen, kun je deze accepteren of weigeren. Na acceptatie zullen aanvullende documentatie aan de hand van jouw situatie worden uitgevraagd.

 • 7. Digitaal tekenen

  Zodra jouw dossier volledig en goedgekeurd is stellen wij een huurovereenkomst op. Deze wordt aangeboden in jouw account en kun je digitaal ondertekenen.

 • 8. Oplevering

  We beschikken bij De Mix over een modelwoning. Tegen de tijd dat deze af is, organiseren wij graag een kijkdag. De prognose van de oplevering is kwartaal 1 van 2025. Minimaal vier weken voor de definitieve datum ontvangen de huurders bericht over de oplevering.

zie jij jezelf hier al wonen?
Meld je aan en blijf op de hoogte!

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwappartement in De Mix? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Voorbeeld: 1234AB
Voorbeeld: 23
Voorbeeld: A
Contactgegevens
Voorbeeld: naam@domein.nl
Voorbeeld: 0612345678
Voorbeeld: 053 1234567
Aanmelden
Afronden